Viimeisimmät

Nappasin blogimaailmasta tällaisen lyhyen haasteen - näitä pieniä hetkiä tavallisesta arjesta :)

Viimeisin……

Viesti: Postin saapumisilmoitus; tilasin uudet Asics-juoksukengät Wiggle.com -sivustolta ja viimeinkin ne saapuivat. Yleensä jos ostan jotain liikuntaan liittyvää vaatetusta tai kenkää, niin tsekkaan löytyykö Wigglesta mitään mieleistä. Hinnat ovat yleensä Suomen tasoa alhaisemmat, ja toimitus ei normaalisti maksa Suomeen mitään, kun tilaa tietyn hintatason yli.

Ruoka: En ole vielä tänään syönyt muuta kuin aamupalan, ja aamiainen on yleensä aina sama eli kuppi tai pari kahvia (maidolla, ei sokeria) ja kaksi siivua Reissumies-ruisleipää, joissa päällä paistettu kananmuna (puoliksi siis). Levitteenä joko avokadomössöä tai voita. Joskus lisänä banaani, tänään ei.

Itku: Taisin vähän liikuttua viikonlopun aikana katsoessani Making a Murderer -sarjan toista tuotantokautta Netflixiltä. Itse tarina on aivan käsittämätön, enkä tietenkään voi tietää mikä se lopullinen totuus on, vaikka minulla mielipide asiasta onkin….mutta se, mikä toi kyyneleet silmiin, olivat päähenkilön iäkkäiden vanhempien elämää kuvaavat pätkät. Miten paljon kärsimystä mahtuukaan joidenkin ihmisten elämään, ja silti he vain jaksavat vuosikymmenestä toiseen elää toivossa.

Nauru: Nauroin jollekin hauskalle memelle Instagramissa viime yönä. Minulle on kehittynyt huono tapa selata Instagramia läpi vielä sängyssä ennen nukahtamista, ja useasti hihittelen jollekin kissavideolle tai älyttömälle vitsille siellä surffatessani. No, halvat huvit on varmaankin hyvä juttu, vai mitä?

Hermostuminen: Hermostuin makuuhuoneen puolella olevaan seinänaapuriini viime viikolla; olin jo sängyssä ja kello oli lähestulkoon puoli kaksitoista yöllä arki-iltana, kun hemmo päätti jatkaa aiemmin illalla aloittamaansa remppaamista. Pora lauloi ja vasara hakkasi. Nousin sängystä ylös ja otin kaapista korkokengän, jolla naputin seinään pari kertaa (ah, koomista). Naapuri vetäisi vielä parit poraukset mielenosoituksellisesti, mutta onneksi sitten lopetti hommat siltä yöltä.

oct29.jpg

Ostos: Pikaisen kävelylenkin jälkeen tänään poikkesin S-Marketiin ja ostin Reissumies-leipää, purkin pikakahvia ja tölkin rasvatonta maitoa.

Muutos sisustuksessa: Heh, meikäläisen rahavaroilla ei itse sisustusta muutella kuin ehkä kerran viidessä vuodessa! Tosin siirsin kyllä viikonloppuna ns. kaamos/jouluvalona toimivan koristeen makuuhuoneesta olohuoneen ikkunalaudalle….ehkä se käy sisustusmuutoksesta?

Lukemani blogiteksti: Stella Harasekin blogipostaus samasta aiheesta, eli sieltäpä hyvinkin nappasin tämän idean omaan postaukseeni :) Stellan blogi on yksi lempiblogejani. Hän kirjoittaa ihan käsittämättömän hyvin, ja valokuvat ovat aina mahtavia.

Siinäpä viimeisimmät…..mukavia lokakuun viimeisiä päiviä sinulle!