Onnenpotku

Joskus maailmankaikkeus yllättää positiivisesti ja palauttaa uskon elämään aivan silmänräpäyksessä! Se ikäänkuin vaivihkaa kuiskaa korvaasi: kyllä, teit oikean ratkaisun ja sinusta pidetään huolta. Taakka putoaa harteilta ja voit hengittää taas kevyemmin; kevään kokee selkeämmin raikkaassa -joskin katupölyn täyttämässä-  ilmassa ja aurinko tuntuu paistavan huomattavasti voimakkaammin!  Sydän pakahtuu kiitollisuudesta, olo on huojentunut. 

mar273.jpg

En ole ehtinyt vielä tehdä viimeistä työpäivääni nykyisessä työssäni - mutta löysin jo uuden työpaikan! Olen niin kiitollinen tästä onnenpotkusta, etten osaa edes kuvailla sitä tunteiden skaalaa, jonka olen kuluneella viikolla käynyt läpi uutisen saatuani. Kaiken kukkuraksi kyseessä on amerikkalainen jättiyritys (työpaikka toki täällä Helsingin toimipisteessä), joka on minulle oiva lisäbonus huomioon ottaen ikuisen kaipuuni jenkkeihin, sekä kaukosuhteeni Kalifornia-mieheen; kuka tietää, ehkä tästä työpaikasta voi olla hyötyä myös joskus hamassa tulevaisuudessa, jos USA:n puolella vielä tosissani töitä haen.

Nyt sinnittelen vielä pari viikkoa nykyisessä työssäni, sitten lomailen pari viikkoa ennen uuden työn aloitusta. Matkoja tuskin tuohon pariin viikkoon mahtuu, sillä tarkoitus on pistää kaikki lopputili - ja lomarahat sukanvarteen loppuvuoden Kalifornian reissua varten....mutta saapahan vähän irtiottoa entiseen, ja pienen vapaahetken alkukeväässä ennen työntäyteistä kesää!

Kiitos Maailmankaikkeus!